username
password
send
Dark Souls


Przeniesienie zapisu

Autor Wiadomość

Newbie
Poland.gif Adisko




Wiadomości : 2
Dołączył: 18/05/2013
Wysłany w 18/05/2013  
Przeniesienie zapisu
Witam
Przed wczoraj kupiłem dark souls na steamie, wcześniej pogrywałem trochę na piracie(testowałem grę, czy warto kupić etc, to że jestem na ostatnim bossie nic nie zmienia) i mam pytanie, czy da się jakoś "uaktualnić" moją postać tak, bym mógł wkleić ją do wersji steamowej? Przy zwykłym przekopiowaniu wyskakuje krzaczek o uszkodzonym zapisie i konieczności zresetowania postaci.
Wstecz do początku | Linka

Member
Poland.gif koma002




Wiadomości : 465
Dołączył: 15/09/2012

Koma002
Wysłany w 18/05/2013  
RE : Przeniesienie zapisu
Skoro kopiowanie plikow nic nie daje to znaczy ze sie nie da, bo innej opcji przenoszenia sejwów nie ma.



Wstecz do początku | Linka

Senior Member
Poland.gif Elitar




Wiadomości : 602
Dołączył: 06/09/2012
Wysłany w 18/05/2013  
RE : Przeniesienie zapisu
Jak to koma nie ma jak jest ? :D. Pomine mniej legalna metode wczytywania gry i Adisko powiem Ci tak - skopiuj sobie ten save na pulpit przykladowo, niech gra stworzy nowego save-a. Stworz na nim postac i wyjdz do glownego menu gry (generalnie mozesz przejsc do dzialania jak Ci sprawdzi poprawnosc zapisu i wyskoczy napis Bandai, Havoc itd) - w tym momencie minimalizujesz gre i podmieniasz nowo stworzony save save'em z pulpitu (tym z pirackiej wersji gry ;) ) po czym wczytujesz postac - moze Ci w okienku wczytywania pokazac dopiero co stworzona postac, ale jezeli zadziala to juz powinno wczytac tą stara.
Nie jestem pewny czy to zadziala, ale ja w taki sposob wczytuje sobie save-y (wychodzenie z gry w celu wczytania jest dla lamusow <Kappa>). Gra nie sprawdza dzieki temu poprawnosci zapisu, wiec moze sie udac.
Wstecz do początku | Linka

Newbie
Poland.gif Adisko




Wiadomości : 2
Dołączył: 18/05/2013
Wysłany w 18/05/2013  
RE : Przeniesienie zapisu
Jakieś inne pomysły? Błąd danych zapisu czy coś tam gdy próbuję wczytać zapis
Wstecz do początku | Linka

Newbie
Poland.gif N1xX




Wiadomości : 1
Dołączył: 18/05/2013
Wysłany w 18/05/2013  
RE : Przeniesienie zapisu
Mam taki sam problem, trik z podmianą też nie działa - jest jeszcze jakaś metoda czy zaczynać grę od nowa?
Wstecz do początku | Linka

Senior Member
Poland.gif Elitar




Wiadomości : 602
Dołączył: 06/09/2012
Wysłany w 18/05/2013  
RE : Przeniesienie zapisu
Zaczynac od nowa.
Wstecz do początku | Linka